Bližnjica do dolgolaske
| Članek je bil prebran 2.899 krat.

Dandanes se že zelo mlade punce zavedajo dejstva, da je v današnjem času zelo pomemben izgled. Ker ponavadi brezskrbne najstnice v razvitem svetu nimajo veliko skrbi, se zelo zanimajo za zunanji videz. Kupujejo revije, namenjene mladim ženskam, kjer je objavljenih vrsto nasvetov za lepši izgled in boljše počutje. Tako lahko najdemo veliko člankov o modi, o tem, kakšni so trenutni trendi glede oblačil, poleg tega pa tudi o negi kože, nohtov, o ličenju, pa tudi o pričeskah. Med temi članki pa so tudi članki o lasnih podaljških.

Dolgi crni lasjeLasni podaljški so zadnje čase postali zelo moderni, vse več mladih punc, najstnic, si želi lasne podaljške, da bi izgledale čim lepše in čim bolj privlačne. Še posebej zaželjeni so lasni podaljški za posebne priložnosti. Kar nekaj maturantk  izbere za poseben večer, maturantski ples, lasne podaljške na sponko, ki se hitro namestijo, prav tako pa se hitro tudi snamejo. Lasni podaljški v tem primeru tudi niso cenovno tako zelo dragi, zato si jih najstnice in njihovi starši lažje privoščijo.

V različnih revijah lahko preberemo tudi članke o tem, kako naj bi se lasni podaljški negovali, kakšne izdelke potrebujemo za nego podaljšanih las in kako z njimi ravnati, da čim dlje ostanejo lepi in nepoškodovani. V različnih revijah lahko najdemo različne članke, poleg tega pa različne reklame, oglase za različne izdelke. Vsaka ženska pa mora sama poizkusiti, kateri izdelek ji je pisan najbolj na kožo. Pri tem lahko pomagajo tudi mnenja drugih uporabnic, uporabnic, ki nosijo podobne lasne podaljške ali imajo z idelki izkušnje.

© 22. 07. 2024 18:12 - 24ur.org