Destaco, vodilni svetovni proizvajalec izdelkov in opreme za vpenjanje

Podjetje Destaco (hčerinska družba Dover Corporation) se ponaša z dolgo in plodno zgodovino industrijskih rešitev. Od izuma in patentiranja prve ročne preklopne objemke leta 1936 je Destaco ohranil vodilno vlogo pri izdelkih in opremi za držanje (vpenjanje) in dandanes uživa zaupanje po vsem svetu, ko gre za načrtovanje in izdelavo visoko zmogljivih rešitev za avtomatizacijo, vpenjanje obdelovancev in manipulacijo.

Svet

Z več kot 100-letnimi izkušnjami tako Destaco prinaša filozofijo visoke zmogljivosti in kakovosti, ki je neprekosljiva. Z vrhunskim svetovanjem, inovacijami, inženirskimi zmogljivostmi, storitvami ter selektivno distribucijo še vedno ohranja vodilni položaj v avtomatizaciji in proizvodni industriji po vsem svetu.

Kratka zgodovina podjetja

Destaco je leta 1915 kot Detroit Stamping Company ustanovil William H. Roberts. Podjetje je takrat zagotavljalo storitve žigosanja pogodb za hitro rastočo avtomobilsko industrijo v Chicagu. Leta 1936 je podjetje patentiralo prvo ročno preklopno objemko na svetu in ima zdaj že več kot 100 let izkušenj v industriji. Njihov uspeh s tem izdelkom je bil tolikšen, da se je omenjeno podjetje leta 1954 začelo mednarodno širiti in leta 1958 odprlo svojo prvo čezmorsko pisarno v Nemčiji. Leta 1962 je podjetje postalo del industrijskega konglomerata Dover Corporation ter se preimenovalo v “Destaco”. Leta 1983 so odprli svoje prvo podjetje v Aziji in v 90. letih opravili še številne druge mednarodne prevzeme. Destaco ima trenutno 12 poslovnih in proizvodnih obratov po Severni Ameriki, Evropi in Aziji.

Zaradi inovacij, kakovosti in prevzemov je Destaco tako postal vodilni svetovni proizvajalec na področju oblikovanja, proizvodnje in podpore rešitev za vpenjanje, prijemanje, prenos in robotsko orodje za potrebe delovnega mesta in prilagodljive avtomatizacije.

Izdelki Destaco

Destaco, zgrajen na več kot 100-letni tradiciji, ponuja obsežen portfelj izdelkov, zasnovanih za načrtovanje natančnih rešitev za premikanje ter namestitev in nadzor, ki v končni fazi spodbujajo produktivnost in čas delovanja za proizvajalce po vsem svetu. Oblikovali so jih izkušeni in inovativno naravnani inženirji, ki si prizadevajo ostati v ospredju industrije avtomatizacije.

Destaco se ponaša z obsežno ponudbo visokokakovostnih in inovativnih ročnih spon, ki jih je leta 1936 kot prvi na svetu tudi razvil in proizvedel. Odlikujejo jih visoka kakovost, vzdržljivost in uporabnost v različnih industrijskih panogah pri aplikacijah vpenjanja, kontrole kakovosti, varjenja in montaže. Poleg tega družino izdelkov Destaco sestavljajo še vodilne blagovne znamke v panogi kot so indekserji Camco in Ferguson, končni efektorji, prijemala Robohand ter manipulacije in prenosna vrata CRL.

Vodilni svetovni proizvajalec na področju avtomatizacije, manipulacije in vpenjalne tehnike

Podjetje Destaco že več kot 100 let usmerja ves svoj talent in vire v pomoč proizvajalcem v vseh tržnih segmentih pri izboljšanju natančnosti in produktivnosti, njihova linija izdelkov, najobsežnejša v panogi, pa omogoča pronicljivim inženirskim strokovnjakom, da razvijejo kreativne rešitve po meri, ki jim konkurenti preprosto niso kos.

Podjetje služi strankam na različnih končnih trgih, vključno z avtomobilsko industrijo, industrijo potrošnih dobrin ter sektorji pakiranja, zrakoplovstva in nuklearne tehnologije. S sedežem v Auburn Hills, Michigan deluje po vsem svetu s približno 800 zaposlenimi na 13 lokacijah. Njihovo daljnosežno omrežje omogoča zagotavljanje prodajne podpore ter storitev za stranke in tehnične storitve po vsem svetu, kjerkoli in kadarkoli, njihovo poslanstvo številka ena pa je zagotoviti strankam varne, vrhunske izdelke, ki jim pomagajo optimizirati zmogljivost v vseh njihovih kritičnih aplikacijah za držanje delov.

Halder Slovenija kot glavni distributer podjetja Destaco na Balkanu

Zaradi vedno večjih in spreminjajočih se zahtev na trgu ter z namenom nadaljnjega izboljšanja storitev, je Destaco podjetje Halder Slovenija izbral za glavnega distributerja v širši balkanski regiji. Halder Slovenija, ki je največje in najstarejše hčerinsko podjetje uspešnega nemškega proizvodnega podjetja Erwin Halder KG, z Destacom sicer sodeluje že od leta 1994.

Halder Slovenija bo skupaj s podružnicama v Makedoniji in Srbiji za partnerje in naročnike iz širše regije zagotavljal optimalno izbiro in visoko razpoložljivost Destaco izdelkov ter brezhibno delovanje aplikacij.

Podpora naročnikom in partnerjem je ena glavnih prioritet

Za Halder Slovenija in Destaco sta podpora naročnikom in partnerjem ena glavnih prioritet. S tehničnim znanjem, močno lokalno prisotnostjo ter odličnim poznavanjem regije, se bo Halder Slovenija kompetentno odzival na zahteve regijskega trga, kjer bosta pomembno vlogo nosili tudi podružnici Halder Makedonija in Halder Srbija.

© 22. 07. 2024 16:16 - 24ur.org