Destaco vpenjala so učinkovita izbira za strojno proizvodnjo
| Članek je bil prebran 157 krat.

Destaco je vodilno podjetje na področju vpenjalnih rešitev, ki ponuja inovativne izdelke za različne industrije in aplikacije. Ko gre za uporabo so uporabo na prostem, platiranje, kemično obdelavo, uporabo pri visokih temperaturah in ostalih negativnih okoljskih vplivih so Destaco vpenjala iz nerjavečega jekla odlična izbira. Ta vpenjala izstopajo zaradi svoji izjemnih zmogljivosti in vzdržljivosti, saj omogočajo učinkovito delovanje v najbolj zahtevnih proizvodnih procesih. To podjetje s stoletno tradicijo paleto vpenjal iz nerjavečega jekla, kot so vodoravna in navpična vpenjala, potezno-zapiralna vpenjala, vpenjalne klešče, potisna vpenjala in druge.

Proizvodnja

Horizontalna in vertkalna vpenjala

Široka paleta vpenjal Destaco vključuje različne modele od vpenjal za težka dela do nizkoprofilnih modelov za omejen prostor. Številni modeli vpenjal so opremljeni s funkcijo Destaco® Toggle Lock Plus®, inovativno varnostno funkcijo, ki dodatno zagotavlja zanesljivo zaklepanje sponke in preprečuje nenamerno odpiranje. Vpenjalna Destaco z horizontalnimi ročaji se ponašajo z nizko višino, medtem ko so vpenjalna z vertikalnimi ročaji znana po svoji visoki nosilnosti, ki doseže do 5000 lbf [22,25 kN].

Potezno-zapiralna vpenjala

Potezno-zapiralna vpenjala Destaco omogočajo namestitev vpenjalne vlečne palice okoli nasprotnega zaskoka in pritiskanje navzdol za dosego zaklenjenega položaja. Ta vrsta vpenjal je idealna za zapiranje komornih orodij, kjer je potrebno zanesljivo in trdno pritrjevanje delov. Ta vrsta vpenjal zagotavlja močno in stabilno vez med delovnimi kosi, kar omogoča učinkovito obdelavo in varno delovno okolje.

Vpenjalne klešča

Destaco ponuja tudi široko paleto vpenjalnih klešč, ki omogočajo hitro in enostavno pritrjevanje različnih delov. Vpenjalne klešče zagotavljajo močno držanje in stabilnost ter omogočajo natančno pozicioniranje delov. S svojo robustno konstrukcijo in vzdržljivimi materiali so vpenjalne klešče DESTACO zanesljiva izbira za različne industrije in aplikacije.

Potisna vpenjala

Potisna vpenjala so izjemno uporabna pri obdelavi delov, kjer je potrebno pritisniti ali držati del med obdelavo. Ta vpenjala omogočajo enostavno prilagajanje in pritrjevanje delov ter zagotavljajo stabilnost med obdelavo. S svojo zanesljivostjo in zmogljivostjo potisna vpenjala Destaco prispevajo k povečanju produktivnosti in kakovosti v proizvodnem procesu.

© 13. 04. 2024 05:25 - 24ur.org