Družinsko vozilo s prepoznavnim dizajnom
| Članek je bil prebran 801 krat.

Udobje in zabava sta pri vožnji z družino nujna. Precej je odvisno od vozila, ki mora biti za potrebe družine funkcionalno in prostorno. Odlične lastnosti, ki jih potrebuje pravo družinsko vozilo, nudi Citroën C4 Picasso. Nova različica ima še bolj izrazit dizajn. Vožnja bo prijetna, če se boste na pot podali z družino ali brez sopotnikov.

Udobno vozilo

Ne glede na to, ali vozilo potrebujete za pot na daljša potovanja ali zgolj krajše poti, mora biti za voznika in potnike udobno. Pomembno je izbrati vozilo s kakovostnimi in mehkimi materiali sedežev in ostalih elementov v vozilu. Nov C4 Picasso, preimenovan v Space Tourer, ima skrbno izbrane materiale tkanin in usnja sedežev za največje udobje med vožnjo. Prav tako je v armaturno ploščo vgrajena penasta obloga, vratne plošče pa so obdelane tako, da so prav tako mehke na otip. Na daljših poteh se odlično izkažeta masažna prednja sedeža, da bo voznik brez težav premagoval kilometre. Občutek prostornosti še poveča panoramska steklena streha, ki poskrbi za večjo osvetljenost prostora.

Prenovljen dizajn C4 Picassoja

Citroënov C4 Picasso se pred drugimi družinskimi enoprostorci izkaže predvsem v dinamičnem dizajnu. Ni potrebno, da pri družinskih vozilih na račun prostornosti in udobja trpi videz. Nova različica ima prenovljen sprednji del za izboljšano podobo vozila. Sprednje luči ohranjajo značilno Citroënovo podobo, zadnje pa so izpopolnjene tako, da nudijo večjo učinkovitost in izboljšajo dodatno podobo C4 Picassoja. Prenovljena so tudi platišča, ki so diamantno obdelana in se skladajo z novimi barvami karoserije. Vsa vozila so v dvobarvni kombinaciji, ki poudari značaj Citroëna. Mogoča pa je tudi individualizacija podobe za tiste, ki si želijo avtomobil bolj po svojih željah glede izgleda.

Citroënova vozila so prenovljena tako, da nudijo maksimalno udobje, prostornost in užitek v vožnji. C4 Picasso ohranja prepoznaven dizajn, a je ta prav tako napredoval, novejša različica pa omogoča številne možne prilagoditve za izstopanje vozila med ostalimi enoprostorci.

© 18. 05. 2024 23:19 - 24ur.org