Glasbeni portal Gramofon
| Članek je bil prebran 1.724 krat.

Glasbeni portal Gramofon je spletna stran, na katerem lahko vsi glasbeni navdušenci poiščete najnovejše na področju glasbe pri nas in na tujem. Na portalu je tako mogoče spremljati podatke o posameznih izvajalcih, ki vas navdušujejo in zanimajo.

Gramofon na katerem se vrti gramofonska ploščaPoleg opisov njihovih glasbenih poti, se na tem mestu nahaja tudi aktualen napovednik vseh pomembnejših glasbenih dogodkov, koncertov in ostalih zanimivih glasbenih doživetij. Portal je namenjen vsem tistim, ki želijo na enem mestu poiskati informacijo o sebi ljubi skupini, izvedeti, kdaj in kje jih lahko slišijo, povrh vsega pa si prebrati tudi kakšno recenzijo ali si pogledati katerega izmed videospotov, ki ga je moč najti na spletnem mestu Gramofon. V našem prostoru je takšen glasbeno-informativni spletni portal zares dobrodošel, saj je navadno povsem nemogoče na enem mestu poiskati informacije za na primer koncertne datume različnih izvajalcev. Poleg datumov koncertov in opisov glasbenih poti najrazličnejših izvajalcev, se na strani nahajajo tudi mnoge zanimive reportaže in aktualne glasbene novice. Spletna stran se sproti tudi osvežuje in dopolnjuje ter ostaja na ta način zares ažurna in z informacijami točen spletni portal.

Za vse tiste, ki si torej želite svežih in novih novic o svojih ljubljenih izvajalcih, lahko le-te najdete na spletnem portalu Gramofon. Poleg napovednika koncertov, se na strani nahaja tudi napovednik za izdajo singlov in pa napovednik festivalov, ki se bodo odvijali. Stran je zanimiva tudi zato, ker je na njej moč prebrati informacije o skupinah, ki se drugače ne pojavljajo vsakodnevno v medijih in jih je moč uvrstiti med tako imenovane »underground« izvajalce.

© 20. 05. 2024 23:52 - 24ur.org