Gostilna Kovač v Ljubljani
| Članek je bil prebran 2.039 krat.

Ko želite svoje poslovne partnerje, goste, prijatelje ali družino v Ljubljani peljati v restavracijo, kjer strežejo odlično hrano in svojim obiskovalcem nudijo prijeten ambient in izvrstno kulinarično doživetje, potem je Gostilna Kovač v Ljubljani gotovo prava izbira za vas. Gostilna Kovač se nahaja na naslovu Pot k Savi 9 in je odlična izbira za vse, ki želijo v izbranem ambientu, prijetnem vzdušju in ob dobri jedači ter pijači preživeti svoj obed. Za obisk gostilne se odločajo mnoge družine in mladi pari, je pa gostilna več kot primerna tudi za gostovanje poslovnih srečanj ali sestankov.

GostilnaGostilna Kovač je poznana po svoji dolgoletni tradiciji in nekateri celo pravijo, da ima gostilna za sabo toliko izročil in zgodb, da bi lahko obisk gostilne začeli kar z uro literarne zgodovine. Pri Kovačevih se trudijo, da bi svojim obiskovalcem poleg izbranih in okusnih jedi nudili še nekaj več – v ta namen stene krasijo krasna likovna dela, hkrati pa je celotna notranja oprema gostišča izjemno premišljeno izbrana in postavljena. Gostilna Kovač tako ni še ena izmed mnogih gostiln, ki ponujajo raznovrstne jedi, temveč je gostilna z bogato tradicijo streženja odličnih jedi in izbranih pijač, poleg tega pa se zavedajo, da je potrebno za zadovoljnega gosta še kaj več kakor zgolj okusna kulinarična ponudba. Tako se zaposleni potrudijo za vrhunsko in profesionalno postrežbo, prav tako pa k odličnemu počutju obiskovalcev gostilne Kovač gotovo pripomore tudi notranji interier in umetniški dih samega gostišča. Gostilna Kovač je zaradi svojega dobrega ugleda in slovesa med ljudmi zelo priljubljena in tudi dobro obiskana. Pri tem je sicer takoj potrebno dodati, da pri Gostilni Kovač ne želijo delati na količini, temveč na kvaliteti – tako je zanje bolj pomemben en zadovoljen gost, kakor ducat zgolj sitih ljudi. Ker je kvaliteta pri njih na prvem mestu, tudi ne preseneča, da se ljudje, ki Gostilno Kovač enkrat obiščejo, vanjo z veseljem še povrnejo.

V preteklosti je Gostilna Kovač sicer stala zunaj mestnega vrveža – daleč stran od središča Ljubljane. Skozi stoletja se je v Ljubljano priseljevalo vedno večje število ljudi, Ljubljana pa je tudi po obsegu rastla. Tako je danes Gostilna Kovač sestavni del naše prestolnice. Zaradi svoje lokacije pa je gostilna še vedno dovolj odmaknjena od mestnega vrveža in prometnih zastojev, tako da svojim obiskovalcem zares lahko ponudi prostor miru. Na ta način poskrbi, da ljudje od njih odidejo zadovoljni – siti, navdušeni nad pestro in okusno ponudbo jedi in pijače, sproščeni in dobro razpoloženi. Zaradi vsega naštetega je Gostilna Kovač kraj, kamor ljudje radi zahajajo. Glas o okusnosti hrane in pijače ter o prijetnem vzdušju gostilne se tako širi daleč preko meja naše prestolnice. Gostilna Kovač je tako prostor kulinaričnih dobrot, prijazne postrežbe, prijetnih in sproščenih trenutkov, domačnosti in toplih nasmehov. Gostilna Kovač obratuje skozi ves teden, od ponedeljka do petka, med dvanajsto in deseto uro zvečer, med vikendi pa so zaprti.

Gostilna Kovač je tako ena izmed tistih gostiln v naši prestolnici, ki jo je vsekakor vredno obiskati in se na lastno pest prepričati o izbranih okusih in odličnem vzdušju.

© 18. 05. 2024 22:50 - 24ur.org