Kaj ponuja Citroën C-Elysée?
| Članek je bil prebran 710 krat.

Prenovljeni C-Elysée navdušuje s sodobno tehnologijo za večjo varnost in udobje v vožnji. Tempomat, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji in 7-palčni zaslon na dotik so le nekateri od bombončkov, s katerimi je francoski proizvajalec prej nevpadljiv model nadgradil v elegantno in vzdržljivo limuzino s še vedno dostopno ceno.

Elegantna zunanjost, ki pritegne poglede

Citroën C-Elysée se je ob prenovi iz nevpadljivega, klasično oblikovanega avtomobila spremenil v elegantno limuzino, ki pritegne poglede. Širši sprednji del omogoča večjo aerodinamičnost med vožnjo in bolj stabilno lego vozila na cesti. Za oblikovno skladnost z ostalimi Citroënovimi modeli poskrbijo LED-diode nad sprednjima meglenkama in zadnje luči s 3D učinkom.

Citroen

Novi C-Elysée prinaša popolno udobje

Kljub modernejšemu videzu C-Elysée ostaja zanesljiv in trpežen avtomobil, ki vas bo spremljal dolgo, vožnja z njim pa bo udobnejša na vseh poteh. Na prvi pogled preprosto oblikovana notranjost vozila namreč sledi Citroënovi filozofiji naprednega udobja (t. i. Citroën Advanced Comfort), ki poskrbi za dobro počutje potnikov.

V 506 litrov velikem prtljažniku ponuja dovolj prostora za prtljago petih potnikov. Deljiva zadnja klop, po novem opremljena tudi s tremi nastavljivimi vzglavniki, se preprosto preklopi v razmerju 2/3-1/3 in sprosti dodaten prostor za prevoz tovora večjih dimenzij.

Opremljen z napredno tehnologijo sodobnih vozil

Da je novi C-Elysée resnično sodobna limuzina, poskrbi napredna tehnologija. Glavna zvezda osvežene armaturne plošče je 7-palčni zaslon na dotik, prek katerega voznik enostavno upravlja avtoradio in navigacijski sistem, s tehnologijo Bluetooth pa uživa še v varnejšem prostoročnem telefoniranju med vožnjo.

Avtomobil je serijsko opremljen s tempomatom in omejevalnikom hitrosti, ki vozniku omogoča izbiro udobne potovalne hitrosti ali mejne vrednosti, ki jo narekujejo prometni predpisi. Odvisno od nivoja opreme vozilo serijsko ponuja še pomoč pri vzvratnem parkiranju, opcijsko pa je na voljo tudi kamera, ki parkiranje spremeni v zares lahkotno/brezskrbno opravilo.

© 22. 07. 2024 18:08 - 24ur.org