Klasična vhodna vrata za sodoben dom
| Članek je bil prebran 1.780 krat.

Kdo pravi, da klasična vhodna vrata ne morejo lepo dopolniti sodobnega doma? Včasih so klasične linije resda veljale za dolgočasne in staromodne, danes pa se klasično in sodobno ponovno spajata na povsem nov in zanimiv način. Klasična vrata tako pomenijo večne klasične linije, ki pa v sebi še vedno nosijo brezčasnost in sodobnost. Takšna vrata se odlično podajo tako h klasični slovenski arhitekturi, kakor tudi k bolj sodobno oblikovanim objektom, pri čemer je njihova največja prednost gotovo to, da bodo taka vrata po svoji obliki gotovo v modi tudi čez deset ali več let. Pri izbiri modela in barve se je najbolje držati klasičnih barv – bele ali sive, klasične linije pa je mogoče dopolniti še z dodatki (kljuke, ipd.). Klasična vhodna vrata so odlična rešitev tudi, ko prenavljamo stare hiše ali pa se odločimo, da bi želeli starejše objekte dograditi.

klasična vrata AJMKatera klasična vrata izbrati?

Če iščemo klasičen izgled vhodnih vrat, potem je potrebno paziti na nekaj lastnosti oziroma karakteristik samega izdelka. Pomembna lastnost je gotovo razmerje med kakovostjo in ceno. Pri izbiri se je dobro osredotočiti tudi na to, da izberemo klasične linije, ki si jih je mogoče zamisliti v različnih situacijah. To pomeni, da lahko klasična vrata namestimo tako na stare objekte, ki bi jih želeli prenavljati, kakor na novogradnje. Pri izbiri takih vrat, širok nabor izdelkov ponujajo vhodna vrata iz linije Classic. Ta vrata so klasičnega videza in sodijo v srednji cenovni razred. Odlikuje jih standardna toplotna izolativnost in izboljšana zvočna izolacija. Iz vidika varnosti se uvrščajo v standardni razred, kar pomeni, da gre za kvalitetna in varna vrata. Za vse modele iz te linije vrat so na voljo tudi številni dodatki. Tako lahko kupci izbirajo v pestri ponudbi potezal in kljuk, pri čemer je na voljo mnogo bolj modernih in inovativnih dodatkov, mnogi pa so tudi bolj klasičnega videza oziroma stila. Pri tem je zelo pomembno, s kakšno kljuko dopolnite svoja izbrana vrata. V prvi vrsti namreč kljuka dopolni celotni videz vrat, hkrati pa je kljuka tudi odločilnega pomena za to, kako neka vrata doživite. Prvi in odločilni stik z vrati je prijem, kar pomeni, da je od tega v veliki meri odvisno tudi to, kako zadovoljni smo z nekimi vrati.

Linija vhodnih vrat Classic je narejena iz aluminija in PVC materialov. Linija želi biti klasična, a hkrati ravno prav sodobna. Kupcem je na voljo zares veliko število modelov, zato ni bojazni, da v pestri ponudbi vsakdo ne najde pravih vrat za svoj dom. Linija vhodnih vrat obsega tako bolj mirne kombinacije, kakor tudi dinamične barve in oblike. Za tiste, ki si od vrat zares želijo brezčasne klasike, so na voljo klasična vhodna vrata s pridihom rustikalnega, med kupci pa so zelo priljubljene tudi vhodna vrata z etno pridihom. Vsa vrata v tej liniji so dopolnjena s 3-točkovnim zapahom, ki je zelo masiven in varen, to pa dopolnjujeta še ključavnica in varovan ščit. Za varnost vrat iz linije Classic je poskrbljeno tudi z varnostnim cilindričnim vložkom s 3 ključi in kartico. Klasična vrata so tako še vedno brezčasno lepa, a tehnološko izpopolnjena in v koraku z današnjim časom.

© 22. 09. 2023 - 24ur.org. Agencija W3B.