Lekarna na spletu
| Članek je bil prebran 1.888 krat.

E-apoteka ni običajna lekarna. Gre namreč za spletno lekarno oziroma e lekarno, ki za vse svoje uporabnike in kupce skrbi kar preko svetovnega medmrežja. Spletna stran te lekarne je tako dejavna že vse od prejšnjega leta, v osnovi pa gre za spletno podružnico Lekarne Zalog. Zakaj sploh spletna lekarna in komu je namenjena?

lekarnaNimate dovolj časa za obisk? Ni problema!

V prvi vrsti je spletna lekarna E-apoteka namenjena za vse tiste, ki zaradi pomanjkanja časa ne uspejo opraviti nakupa osebno, v fizični lekarni na Zalogu. Namen  e lekarne je tako gotovo tudi ta, da kupci privarčujejo čas in energijo, saj svoj nakup opravijo zgolj z nekaj preprostimi kliki. Tega se danes poslužuje vse več ljudi, saj se vsi vedno bolj zavedamo, kako dragocena dobrina je čas.

Po drugi strani je nakupovanje pri spletni lekarni izjemno priročno tudi za vse tiste, ki zaradi fizične oddaljenosti, zdravstvenega stanja ali slabšega počutja ne zmorejo osebno obiskati Lekarne Zalog. Za vse takšne kupce je preko spleta na voljo široka ponudba vseh izdelkov, do katerih je mogoče dostopati brez recepta. Tako lahko kupci izbirajo med zdravili, ki so na voljo brez recepta, medicinskimi in ortopedskimi pripomočki, kozmetičnimi izdelki, prehranskimi dopolnili in vsemi ostalimi izdelki za boljšanje počutja in za osebno nego.

Ključni namen spletne lekarne pa je dobrobit vseh njihovih strank, za kar se trudijo vsi zaposleni pri Lekarni Zalog. S svojimi strokovnimi mnenji, svetovanjem in ponudbo želijo tako olajšati nakupno izkušnjo pri e lekarni in ljudem zagotoviti le najboljše. Nakup pri e-apoteki je tako brezskrben, hiter in predvsem varen nakup.

© 18. 05. 2024 23:09 - 24ur.org