Makita orodje, vaš vrhunski pomočnik

Japonsko podjetje Makita je priznana blagovna znamka in eden vodilnih svetovnih proizvajalcev električnih orodij na svetu. Ponašajo se z visokokakovostnimi, zanesljivimi in vzdržljivimi električnimi orodji, zato ni presenetljivo, da so njihova značilna modro-črna orodja priljubljena na gradbiščih in v delavnicah po vsem svetu. Makita slovi po inovativnosti in veliko njihovih orodij vključuje napredne tehnologije, ki izboljšujejo njihovo zmogljivost in učinkovitost. Poleg tega so znani po svoji zavezanosti k trajnosti, številni njihovi izdelki pa so energetsko učinkoviti.

Delo z Makito

Makita je prepoznana tudi kot kakovostna blagovna znamka z dostopnimi cenami, zaradi česar so priljubljeni tako pri profesionalnih kot domačih uporabnikih. Ko potrebujete visokokakovosten in raznovrsten arzenal orodij, je Makita nedvomno ena izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk. Ko boste kupili svoje prvo orodje Makita, boste nedvomno cenili njegovo kakovost in razširili svojo zbirko!

Kaj odraža visoko kakovost Makita izdelkov?

Profesionalci po vsem svetu izbirajo Makitine izdelke za dokončanje širokega spektra dejavnosti. Makita je ena najbolj znanih in najbolje prodajanih blagovnih znamk, kar je v veliki meri posledica izkušenj in predanosti podjetja. Podjetje si je pridobilo ugled s pomembnimi naložbami v razvoj in raziskave, uporabo visokokakovostnih materialov ter z ustvarjanjem zanesljivih in učinkovitih orodij. Makita velja za dobro blagovno znamko iz večih razlogov:

Kvaliteta:

Makita je znana po izdelavi visokokakovostnih električnih orodij, ki so zanesljiva in izdelana za dolgotrajno uporabo. Pri tem uporabljajo visokokakovostne materiale, izdelki pa so razviti in testirani po najvišjih standardih. Še več, Makitina orodja so odporna na udarce in opremljena z različnimi uporabnimi dodatki, ki vam pomagajo opraviti delo po izjemno visokem standardu.

Inovacije:

Makita je vedno korak pred gradbeno industrijo ter nenehno razvija nove in inovativne tehnologije za izboljšanje zmogljivosti in učinkovitosti svojih orodij. Bili so eno prvih podjetij, ki so predstavila brezžična električna orodja in dandanes nadaljujejo z razvojem novih baterijskih in motornih tehnologij, zaradi katerih so njihova orodja še močnejša in učinkovitejša.

Paleta izdelkov:

Makita proizvaja široko paleto električnih orodij. Nekatera najboljša orodja Makita, ki jih lahko kupite vključujejo akumulatorske udarne vijačnike, kombinirane vrtalne vijačnike, akumulatorske kotne brusilnike, hitre polnilnike, vbodne žage in brusilnike. Proizvajajo tudi električno opremo za uporabo na prostem kot so kosilnice in škarje za živo ter posebna orodja kot so nosilci armatur in krivilci.

Akumulatorska električna orodja:

Ena največjih kategorij orodij, ki jih Makita ponuja je linija brezžičnih električnih orodij. Eden od razlogov, zakaj je ta kategorija izdelkov tako raznolika, je ta, da Makita ponuja različne sisteme baterij. Makita ponuja brezžična električna orodja, ki uporabljajo baterije 12V, 18V, 36V in 7,2V.  Raznolikost izdelkov jim omogoča, da zadovoljijo potrebe različnih uporabnikov in panog.

Izjemne baterije:

Eden najbolj impresivnih baterijskih sistemov, ki jih Makita ponuja, je dolgotrajna linija LXT (Lithium-Ion Extreme Technology). Makita se je leta 2005 odločila razviti ‘popolno’ 18V litij-ionsko brezžično platformo, ki je brez dvoma najbolj priljubljena baterijska platforma, ki se prodaja po vsem svetu. To je bil drzen korak, ki je bil ključen pri vzpostavitvi in ohranjanju Makite kot ene najbolj prodajanih blagovnih znamk v tej kategoriji. Blagovna znamka je predstavila tudi sistem z dvema baterijama.

Storitev za stranke:

Makita slovi po zagotavljanju odličnih storitev za stranke. Imajo mrežo servisnih centrov po vsem svetu, njihovi predstavniki za pomoč uporabnikom pa so dobro obveščeni in ustrežljivi.

Trajnost:

Makita je zavezana trajnosti in je razvila več energetsko učinkovitih in okolju prijaznih orodij. V svoje proizvodne procese so uvedli tudi okolju prijazne prakse.

Proizvodnja:

Makita je pravi velikan v svetu električnih orodij. Trenutno ima podjetje približno 17.000 zaposlenih po vsem svetu in je prisotno v več kot 40 različnih državah. V desetih od teh upravlja tudi svoje proizvodne obrate. Ocenjeni letni prihodki podjetja so približno 4,5 milijarde dolarjev.

Garancija:

Vsa orodja imajo najmanj enoletno splošno garancijo na izdelek za napake. Vsa orodja, povezana z emisijami (na plin) imajo dveletno garancijo, vsa litij-ionska orodja pa triletno omejeno garancijo.

Pogled v prihodnost Makite in električnih orodij

Makita zagotavlja moč, zmogljivost in vzdržljivost. Ima izjemen sloves pri razvoju izdelkov, ki so prijazni uporabnikom in okolju ter so koristni tako pri domačih kot velikih gradbenih projektih. Kakovost in vzdržljivost Makitinih izdelkov poganjajo naložbe v razvoj in raziskave in s tem so si pridobili zaupanje profesionalnih uporabnikov po vsem svetu. Glede na zgodovino raziskav in inovacij, s katero se Makita ponaša, lahko upravičeno pričakujemo da bo v ospredju vsakega novega razvoja tehnologija baterij za električna orodja. Potencialne nove tehnologije vključujejo polprevodniške baterije ali litij-žveplove baterije, ki bi lahko bile naslednji veliki razvojni korak v svetu električnih orodij. Poleg tega se lahko zanesemo na njih, da si bodo nenehno prizadevali za izboljšanje zasnove in učinkovitosti nabora električnih orodij Makita.

© 22. 07. 2024 16:33 - 24ur.org