Marko Matić – strokovnjak za digitalno oglaševanje
| Članek je bil prebran 1.906 krat.

Marko Matić je eden izmed tistih strokovnjakov iz področja digitalnega, ki svoje delo v digitalnem okolju jemlje zelo resno. Marko ima na tem področju tudi dolgoletne izkušnje, njegova velika prednost pa je, da je od novih tehnologij kar nekoliko odvisen, kar pomeni, da je ves čas na tekočem z vsemi spremembami in inovacijami, ki se pojavljajo na trgu. Njegovo delo kaže, da nobenega problema ne vidi kot nepremagljive ovire, ampak je vsaka zadana naloga izziv, ki ga je sposoben rešiti.

Strokovnjak za digitalno oglaševanjeSkozi leta je Marko Matić s svojimi raznovrstnimi deli prisostvoval pri različnih digitalnih projektih. Tako si je nabral izkušnje in dragocena znanja in je danes usposobljen za to, da pokriva najbolj raznolika področja digitalnega oglaševanja. Tako je Marko Matič vsekakor prava oseba, če iščete Google Adwords strokovnjaka, saj je v svoji dosedanji karieri vodil že več sto različnih digitalnih Adwords kampanj, z budgeti tudi okoli 300.000 evrov. Toda to ni vse. Marko je usposobljen tudi za SEO optimizacijo in analitiko, prav tako pa se ukvarja tudi mobilnim oglaševanjem, ki v zadnjih nekaj letih vse bolj terja svoj delež znotraj digitalnega oglaševanja.

Marko Matić je usposobljen za vodenje medijskih kampanj tudi na družbenih omrežjih, kot je na primer Facebook, ki zadnja leta vse bolj izkazuje svojo pomembno vlogo znotraj oglaševanja. V preteklosti se je Marko srečal tudi z medijskim planiranjem kampanj in bil odgovoren za komunikacijo z naročniki. Njegove široke in nadvse raznovrstne izkušnje kažejo na to, da je Marko Matić na področju digitalnega marketinga zares domač in precej izkušen, njegovi dosedanji projekti pa so za njegove prihodnje naročnike gotovo dobra in spodbudna popotnica.

© 13. 04. 2024 06:24 - 24ur.org