Posteljnina vpliva tudi na ljubezensko življenje med rjuhami
| Članek je bil prebran 1.684 krat.

Znan je rek, da gre ljubezen skozi želodec, le redko kdo pa se posebej posveti postavitvi  postelje v spalnici in izbiri barve ter materiala posteljnine, pa čeprav je dokazano, da vse to pomembno vpliva na počutje in kvaliteto ljubezenskega življenja med rjuhami. Če ste torej do sedaj mislili, da posteljnina nikakor ne vpliva na srečno in zadovoljno spanje in spolnost, potem ste spregledali pomemben dejavnik, ki lahko celo reši že načete zveze. Poglejmo si, kako spalnico in posteljo urediti tako, da bomo v njej s partnerjem ustvarjali srečno in sproščeno ljubezensko razmerje.

Pazite pri postavitvi postelje

posteljnina

Izbira pravih materialov in barv lahko ugodno vpliva na srečo med rjuhami. (Vir)

Od postavitve postelje je odvisna celotna preostala postavitev pohištva v spalnici. Pri opremljanju spalnice se je sicer dobro držati pravila »manj je več« in imeti v njej čim manj kosov pohištva. Idealno bi bilo, če bi v spalnico namestili samo posteljo in nočni omarici, omare za oblačila in druge kose pohištva pa bi prestavili v garderobno sobo. Na ta način naredimo spalnico zračno in pretočno za vitalne energije. Na ljubezensko življenje močno vplivamo s postavitvijo postelje in izbiro posteljnine. Po Feng Shu-ju lahko tako z nekaj znanja in manjšimi popravki pri postavitvi predmetov in pohištva, v svoj dom, spalnico in ljubezensko razmerje vnesemo harmonijo, usklajenost in zadovoljstvo. Vsi pozitivni učinki se prenašajo na naše počutje, misli in dejanja. Pomembno je, da je v vseh prostorih omogočen prost in nemoten pretok energije. Pri postavitvi postelje se držite enostavnega vodila: postavite jo tako, kot da bi želeli omogočiti prost pretok vode, postelja pa ne sme ovirati njenega toka. Iz spalnice umaknite vso navlako, nepotrebne predmete in stvari, ki jih ne uporabljate.

Izberite barve posteljnine, ki vas napolnijo s pozitivno energijo in vam božajo oko ter duha. Vsaka duša ima svojo priljubljeno barvo, se pa pri izbiri posteljnine ne priporočajo pretirano temni toni (povsem črna, temno siva, zamolklo modra), saj take barve jemljejo življenjsko moč in jih podzavestno povezujemo z odmiranjem živega. Namesto tega izberite barve življenja in porajanja novega.

Strani neba in ljubezen

posteljnina

Naj vašo spalnico preveva romantika! (Vir)

Najbolje je spalnico in posteljo postaviti na JZ ali Z stran hiše oz. stanovanja. Ta del hiše je najbolj ploden, ljubeč in naklonjen ljubezni. Posteljo nikoli ne postavljajte z vzglavjem na isti zid kakor so vrata vanjo, ampak naj stoji na nasprotni strani vrat. S tem se zaščitimo pred slabo energijo in prepihom. V posteljo nikoli ne nosite dela in papirjev, saj s tem uničujete romantično energijo, ki naj bi vladala spalnici. Po Feng Shu-ju je v JZ del spalnice priporočljivo namestiti rdečo tkanino ali rdeč lampijon, ki simbolizirata izpopolnjujočo ljubezen.

Preprosti nasveti, da spalnico spremenite v hram ljubezni

© 21. 05. 2024 01:23 - 24ur.org