Steinel Slovenija: tradicija in inovacije od 1925
| Članek je bil prebran 317 krat.

STEINEL Slovenija, kot del Bernhard Steinel Werkzeugmaschinenfabrik GmbH & Co. KG, se ponaša z izjemno dediščino, ki sega v leto 1925. Ustanovitelj Bernhard Steinel je postavil trdne temelje, na katerih stoji podjetje še danes. Njihova hitra prepoznavnost tako doma kot mednarodno jih je postavila v ospredje, kjer postajajo sinonim za vrhunsko kakovost.

Stalna odličnost od leta 1981

Od leta 1981 je STEINEL Normalien AG pionir na področju standardnih elementov. Njihova zavezanost visokim standardom kakovosti je izpolnila pričakovanja strank. Leta 2009 se je s STEINEL Aktivelemente GmbH v Allgäuu ponudba razširila na progresivno žigosanje in Bihler tehnologijo. S tem se je STEINEL razvil iz dobavitelja standardnih delov v ponudnika sistemskih rešitev.

Vrhunsko natančni obrati

Družinsko podjetje s proizvodnimi obrati v Villingen-Schwenningenu in Halblechu/Buchingu, STEINEL, stoji za vrhunsko natančnost in visokokakovostno tehnologijo prebijanja ter upogibanja. Z več kot 130 zaposlenimi nudijo široko paleto storitev, ki vključuje proizvodnjo vseh standardnih delov, aktivnih elementov in orodnih sistemov. Poleg tega pa zagotavljajo celovite rešitve na področju strojne opreme.

Strokovnost s transparentnostjo

Kot strokovnjaki za visoko natančne strojne elemente se pri STEINEL odlikujejo po transparentnosti, zanesljivosti in zaupanju. Razumejo procese svojih strank in so pripravljeni podpreti na vsakem koraku s visokokakovostnimi izdelki in storitvami. Zaupajte jim lahko za vse vaše potrebe po orodjih in strojni opremi.

© 22. 07. 2024 18:19 - 24ur.org