Turistična agencija Sonček
| Članek je bil prebran 2.458 krat.

Turistična agencija Sonček je ena večjih turističnih agencij, ki delujejo in poslujejo pri nas. Sonček spada pod okrilje TUI potovalnega centra in ima odprte poslovalnice po največjih mestih v Sloveniji. Poslovalnice agencije Sonček lahko tako dobimo v Ljubljani, Celju, Mariboru, Kopru, Novi Gorici, Velenju, Novemu mestu, Ptuju, Murski Soboti, Kranju, Ajdovščini in Domžalah. Pri Sončku skušajo ustreči vsem potrebam in željam njihovih strank s pestrim izborom počitnic in potovanj za vse okuse. Poleg načrtovanja in organiziranja počitnic vam nudijo tudi pester izbor drugih storitev, ki so povezane z vašim potovanjem, in sicer razne zavarovalne pakete, vizume in cepljenja, parkiranje na letališčih, razvijanje fotografij itd. Redno vam lahko tudi pošiljajo kataloge, v katerih lahko dobite zanimive in ugodne ponudbe za vsak čas v letu. Z njihovimi darilnimi boni pa lahko razveselite tudi vaše prijatelje in znance, saj si lahko z njimi sami izberejo destinacijo in način potovanja.

Njihova ponudba je pestra in raznolika

Palme ob bazenuPonudba počitnic in potovanj pri Sončku zajema vse glavne in najbolj priljubljene turistične destinacije. Pri njih lahko rezervirate počitnice po celem svetu, saj njihove ponudbe vključujejo tudi prestižne kraje, kot so razni Maldivi, Karibi ter druge eksotične počitnice. Ponujajo počitnice z letalom ali lastnim prevozom, križarjenja, potovanja in izlete, ali zgolj rezerviranje hotelov in apartmajev. Če že imate prenočišče, lahko pri njih rezervirate tudi samo prevoze do želenih destinacij, npr. letalske karte, saj so vam v pomoč pri vseh potrebnih posredovanjih za načrtovanje vašega oddiha.

V njihovi ponudbi lahko dobimo tudi zelo pester izbor križarjenj. V ponudbi križarjenj redno izpostavljajo Sončkov izbor, ki vsebuje posebna in ugodna križarjenja po vseh oceanih. Poleg tega ponujajo tudi široko paleto posebnih all inclusive ponudb, s katerimi lahko greste brez skrbi in brez dodatnih stroškov na počitnice.

First minute in last minute

Če ste tip osebe, ki rad vnaprej načrtuje vse detajle dopusta, so vam na voljo razne first minute ponudbe, s katerimi lahko tudi mesece vnaprej rezervirate vaš izlet ali oddih. Za cenejše in ugodnejše ponudbe pa je pri Sončku tudi velik izbor last minute počitnic oz. počitnic v zadnjem trenutku. Pri last minute počitnicah je zelo pomembno, da dnevno spremljate ponudbe, saj je ta vrsta ponudbe namenjena predvsem tistim, ki jim ni problem odpotovati v hitrem času oz. v zadnjem hipu.

Poleg priljubljenih tujih turističnih destinacij je njihova ponudba usmerjena tudi na izbor počitnic pri nas. Če pregledamo njihovo ponudbo za Slovenijo, lahko dobimo veliko ponudbo počitnic za razne terme, wellnes centre, hribe ali našo obalo.

V njihovi ponudbi lahko torej dobimo vse vrste počitnic in potovanj, kot se za veliko in sodobno turistično agencijo tudi spodobi. Za vse informacije, ki jih potrebujete, je pri Sončku na voljo tudi klicni center, kjer vam prijazni svetovalci odgovarjajo na vsa vaša vprašanja. Pomagajo pa vam tudi pri rezervaciji počitnic oz. ob morebitnih problemih v zvezi z vašim potovanjem. Njihov klicni center deluje vsak dan in vam z veseljem pomaga, če imate kakršnakoli vprašanja. Pri agenciji Sonček si torej res prizadevajo in se trudijo ustreči vsem vašim željam in potrebam. Če torej razmišljate o dopustu ali kakšnem potovanju, jih obiščite, ali si poglejte njihovo ponudbo na spletu.

© 13. 04. 2024 07:06 - 24ur.org