Veliko vzorcev je velika življenjska moč!
| Članek je bil prebran 631 krat.

Si tudi ti ljubiteljica različnih vzorcev? Španska blagovna znamka Desigual te bo s svojo pomladno-poletno kolekcijo popolnoma prevzela, saj so si letošnjo sezono zamislili v stilu različnih motivov. Prevladujejo tropske in romantične rože, ptiči tukani, časopisni izrezki, foto potisk, tehniki tie-dye in patchwork ter pisan podvodni svet. Bodi samozavestna in edinstvena z motivom, ki ti je všeč.

Potisk časopisa

S pravim Desigualovim pridihom v novi kolekciji navdušuje vzorec časopisa. Srajce, krila, obleke in bodije prekrivajo potiski časopisnih člankov, fotografij, ilustracij in ročna pisava. Mini krilo, ki je izdelano iz prožne in trajnostne bombažne tkanine, je polno fotografij, zagledali pa boste tudi križanko. Krilo lahko kombinirate s srajco z enakim potiskom ali pa s katerim koli kosom iz nove kolekcije, saj je pri Desigualu nešteto možnih kombinacij. Za zmenek ali za zabavo si oblecite obleko iz tila z dolgimi polprosojnimi rokavi, ki se popolnoma prilega telesu. Prav tako ima motiv časopisa, ki pa spominja na digitalen časopis. Fantastično.

Kolekcija

Tie-dye tehnika

Vzorec, ki vedno znova navdušuje različne generacije, je zagotovo vzorec tie-dye tehnike barvanja blaga. Generacije pred nami so vzorec pridobivale z vozlanjem in zavezovanjem oblačil ter namakanjem v barvo ali varikino. Letošnjo sezono pomlad-poletje bo še kako trendi in pri Desigualu najdete te čudovite vzorce na jaknah, krilih, majicah in hlačah. Zaljubile se boste v trendi mini krilo, vintage videza v tie-dye tehniki in krojeno v A-kroju. Zapenja se z gumbi in je izdelano iz trajnostno pridelanega bombaža. Svoj videz lahko dopolnite z ujemajočo se oversized jeans jakno, ki ima na patentu rokava napis »LOVE ME«, na rokavu pa izvezeno črno srce. Detajli naredijo Desigualove kose oblačil res edinstvene.

Živalski vzorci

Prehodna jakna je »a must have« v omari vsakega dekleta. Za hladnejša spomladanska jutra ali poletne večere je idealna izbira Desigualova biker jakna v videzu usnja, na kateri prevladujeta zebrasti in leopardji vzorec. Jakna punk stila ima detajle iz pravega usnja, zakovice različnih velikosti ter asimetrično zapenjanje. Nedvomno živalski vzorci niso nikoli iz mode in pri Desigualu to vedo. Zato so v novi kolekciji živalski vzorci tudi na čudovitih oblekah, ki jih lahko nosite v službo ali pa v njih preplešete celo noč. Takšna je zagotovo rebrasta obleka v temnih tonih z leopardjim vzorcem, ki ima polpuli ovratnik z zadrgo in kratke rokave. Poseben kroj poudari postavo.

Življenje je moč vzorcev

Začetek nove sezone je pri Desigualu vedno poln energije in značaja. Rdeča, črna in nevtralni toni, ki pristajajo na vse, so tisti, ki skupaj z živalskim in časopisnim potiskom ter vzorcem tie-dye tehnike oddajajo prave umetniško-rockovske vibracije. Da bo vaš videz popoln, svoje nove kose oblačil dopolnite še s pravo torbico ali z nahrbtnikom in v sebi prebudite veliko življenjsko moč.

© 22. 07. 2024 18:28 - 24ur.org