Zagotovite si svoj lasten profesionalni ionski sušilnik za lase
| Članek je bil prebran 3.213 krat.

Profesionalni ionski sušilnik za lase je lahko precej drag pripomoček za osebno nego. Vendarle pa gre za napravo, ki vas gotovo ne bo razočarala ali pustila hladnokrvne. Ionski sušilnik za lase ima v svoji notranjosti namreč vgrajen ionski generator, ki pospeši sušenje, hkrati pa krepi lasno strukturo vaših las.

sušilnik za laseNi vseeno, kateri sušilnik uporabljate!

Ko kupujete sušilnik za lase, pomislite, koliko vam pomenijo vaši lasje. Nekvalitetni sušilniki namreč ob njihovi redni uporabi naredijo vaše lasišče suho, luskasto, srbeče in nasploh izjemno občutljivo, lasje pa so navadno osušeni, brez leska in izgledajo poškodovano. Sušilnik, ki hkrati suši in neguje, je zato na področju sušenja vaših dragocenih las prava revolucija.

Nanotehnologija, ki osupne

Profesionalni ionski sušilnik za lase je inovativno zasnovan na posebni tehnologiji, ki se imenuje nanotehnologija, v notranjosti pa ima, kot že omenjeno, vgrajen ionski generator. Slednji proizvede kar 1.500.000 ionov na kubični cm zelene barve. Žarki vaše lase negujejo, navlažijo, okrepijo in posvetlijo (jim dajo lesk).

Hitro sušenje las

Še posebej se boste tega profesionalnega sušilnika razveselili vsi tisti, ki imate daljše in goste lase. Čas sušenja las se namreč z uporabo tega sušilnika zmanjša za kar polovico. Prav tako vas ne rabi skrbeti za to, da bi sušilnik vaše lase »skuril« – v sušilniku se namreč nahaja tudi posebni zaščitni filter, ki uravnava varnostni termostat in temperaturo.

Če si želite svoj profesionalni ionski sušilnik za lase zagotoviti po posebnih, nižjih akcijskih cenah, potem pohitite in si zagotovite svoj nepogrešljivi osebni pripomoček tule.

© 18. 05. 2024 22:34 - 24ur.org