Pustite mu, da vas navduši
| Članek je bil prebran 1.547 krat.

Citroenovo vozilo C5 je gotovo eno izmed tistih vozil, ki voznika ne pusti ravnodušne. Nekateri ga uvrščajo med velike in udobne družinske avte, spet drugi ga občutijo kot prestižno limuzino in celo kupe. Ne glede na to, kako ga občutite vi, je gotovo to, da se C5 ponaša z nekaterimi nespornimi lastnostmi, ki prepričajo tudi najzahtevnejše kupce.

Potniški prostor, ki navdušuje

Citroenov avtomobilEna izmed najpomembnejših in najvidnejših prednosti tega modela je gotovo izvrstno načrtovan in izdelan potniški prostor. Prav vsi deli, ki ga sestavljajo, so odraz čistih linij, estetske vizije in jasnega sloga. Kupce navdušuje armaturna plošča s svojo eleganco, prav tako pa so izjemnega videza tudi srednja konzola in vratne obloge. Pri Citroenu so se še posebej potrudili, da so izbrali najboljše materiale, s katerimi so opremili potniški prostor. Med materiali so aluminij, prevleke iz mehko podložene kože, kromani vstavki, lakirano okrasje itd. Seveda lahko kupci potniški prostor svojega vozila tudi povsem prilagodijo svojim preferencam in željam – izbirajo lahko med številnimi notranjimi oblazinjenji. Lahko se odločijo tudi za povsem usnjeno notranje oblazinjenje, ki daje C5 še poseben pridih prestiža in elegance.

Da bo potovanje zares udobno

Za udobnost so poskrbeli s sedeži visoke kakovosti. Voznik in sovoznik tako uživata na sprednjih sedežih “Bien-être“, kar pomeni”dobro počutje” ali “Dynamique” – “dinamični“, ki dajejo občutek trdnejšega oprijema. Sedeže je mogoče nastavljati s pomočjo električne tehnologije, nastavitve pa lahko potniki shranijo v spomin in tako vselej sedijo v zanje najbolj optimalnem položaju. Seveda ne gre brez ogrevanja in masažne funkcije, zadnja klop pa s tremi sedeži nudi prostorno in varno pot tudi za ostale sopotnike.

© 03. 12. 2023 - 24ur.org. Agencija W3B.