Smešne majice
| Članek je bil prebran 2.003 krat.

Pred časom sem si kupila smešno majico z napisom: »I don’t do mornings«. Majico sem kupila preko spleta in ja zares požela veliko nasmehov in pohval. Majica je črna, napis pa je v beli barvi, tako da zares izstopa in ga ne moreš zlepa prezreti. Pri sami izbiri majice sem se kar težko odločila, saj je izbira smešnih majic zelo velika. Poleg tega je moč izdelati tudi majico povsem po lastni ideji in domišljiji. Tako lahko nosiš majico, ki je povsem izvirna in jo imaš le ti.

I dont do morningsZ mojo smešno majico sem zelo zadovoljna tudi kar se tiče kvalitete, saj je narejena iz bombaža, je enostavna za pranje in ne potrebuje dodatnega likanja. Tako jo lahko samo operem in oblečem. Prav tako sem zelo hitro po oddaji naročila majico tudi prejela in to celo brez nepotrebnih ur hoje po trgovinah. Ko so znanci in prijatelji videli majico s smešnim napisom, so tudi sami pregledali ponudbo smešnih majic in se mnogi tudi odločili za nakup. So pa smešne majice tudi odlično darilo prijateljem ali družinskim članom za razne priložnosti – rojstne dneve, obletnice, razne posebne dosežke itd. V vsakem primeru prinašajo tovrstne majice nasmeh na obraze ljudi, kar jih gotovo uvršča med priljubljena darila. Tudi sama bi bila takega darila zelo vesela. Poleg tega se mi tudi cena moje smešne majice ni zdela pretirana, tako da lahko za ugoden denar dobiš zabavno in originalno majico.

Ker je ponudbe smešnih majic danes zares veliko in ker je meja glede samih motivov in napisov le še nebo, je možnosti domala neskončno. Vse to je razlog, da so mi smešne majice izredno pri srcu in si bom gotovo še kupila katero.

© 18. 05. 2024 23:07 - 24ur.org