BoxSpring postelje – Novi trend, ki navdušuje

Boxspring postelje so oblazinjene postelje, ki so zadnja leta zelo iskane. V medijih je pogosto zaslediti BoxSpring postelje, ki so izdelane v Sloveniji. Od ostalih ponudnikov, ki jih lahko zasledite na spletu in nekaterih trgovinah ter pohištvenih salonih, se razlikujejo po tem, da se izdelajo za vsakega kupca posebej. S tem imamo v mislih, da se izdelajo glede na želje po dizajnu, barvi, materialu oblazinjenja, končni višini in seveda trdoti samega ležišča.

BoxSpring postelja vsebuje osebno ležišče Leticia ali vodno posteljo Lectus

Obe varianti se lahko všijeta v to čudovito oblazinjeno posteljo. S čim te kvalitetne postelje navdušujejo, kje jih lahko preizkusite in naročite zase ter kdo od znanih Slovencev že kraljuje na njej, izveste v nadaljevanju.

BoxSpring postelja – Le ena je prava

Na trgu je vsak dan več ponudnikov boxspring postelje. Kar nekaj ponudnikov jih ponuja v spletnih trgovinah. Tudi vse več salonov in trgovin jih ima razstavljene. A če boste malo bolj pogledali in za več informacij vprašali prodajalce, boste videli, da je med posteljami boxspring precej razlik: po kvaliteti, udobju, dizajnu, višini, življenjski dobi in možnosti obnove.

Spoznajte kraljico med BoxSpring posteljami

Glede na priljubljenost izpostavljamo BoxSpring postelje, ki nastajajo pod okriljem slovenske ekipe Maremico in jih najpogosteje zasledimo v svetu arhitektov in spalnic znanih Slovencev.

Inovator slovenske priljubljene BoxSpring postelje je Valentin Marinšek

Pod to tapecirano posteljo BoxSpring je podpisan Valentin Marinšek, inovator in vodja tehničnega sektorja v podjetju Maremico. Znan je po izjemnih inovativnih rešitvah za udoben spanec in moderen dizajn postelje. Z ekipo sodelavcev je ustvaril novi trend posteljnega udobja in dizajna. Nadgradil je oblazinjeno posteljo v popolnost, ki se ponaša z imenom BoxSpring. Njegova zadnja novost, ki navdušuje z videzom lebdenja je lebdeča postelja BoxSpring Fly.

Pozdravljamo hitre dobavne roke
Podjetje Maremico je na trgu že od leta 1994. Uvrščajo se v sam vrh proizvajalcev ležišč, vodnih postelj in BoxSpring postelj daleč naokoli. Njihova lastna proizvodnja in ekipa monterjev omogoča, da vam to posteljo hitro izdelajo ter dostavijo v vaš najbolj intimen kotiček doma.

Prednosti, ki jih ta oblazinjena postelja prinaša

Skupek vsega, kar v podjetju Maremico ponujajo, da misliti, da si je vredno vzeti čas, ko kupujemo posteljo z vzmetnico. Vzemite si čas in preizkusite udobje same postelje v živo, v njihovem salonu Spalni center Maremico.

BoxSpring postelja z nadstandardno višino in dimenzijo po vaši izbiri

BoxSpring moderne postelje so postelje z višino vse do 76 cm. Poleg kraljevega videza omogočajo tudi enostavno leganje in vstajanje ter lažje postiljanje. Dimenzije postelje BoxSpring so na voljo za ljubitelje standardnih dimenzij in za ljubitelje nestandardnih dimenzij. Dandanes je velika izbira dimenzij zelo dobrodošla, saj ima mnogo hiš večje spalnice kot včasih. Svoboda pri opremi doma je lahko tako večja. Sploh, če merite v višino več kot 1,80 m in posledično potrebujete daljšo posteljo.

BoxSpring postelja v več kot 100 barvnih odtenkih

Njihovo BoxSpring posteljo boste lahko oblazinili v več kot 100 barvnih odtenkih različnega materiala. Poleg tega imajo v ponudbi tudi različne dizajne vzglavnih stranic. To vam bo omogočilo, da si boste lahko izbrali tistega, ki se bo najbolj podal stilu vaše spalnice. Namig: zadnje čase so priljubljene predvsem usnjene postelje.

Ne le dizajn in barve, tudi trdoto vzmetnice lahko izberete po svoji želji

V Spalnem centru Maremico vam po meri izdelajo tudi ležišče, ki je skrbno všito v to čudovito oblazinjeno posteljo. Četudi bi potrebovali zakonsko posteljo, vam lahko izdelajo zakonsko ležišče, ki bo na zunaj delovalo kot popolna celota, znotraj pa bo vsaka polovica izdelana glede na potrebe in želje vsakega posebej.

Z BoxSpring posteljo je postalo tudi postiljanje hitro in enostavno

Vsekakor vesela novica za vse, ki imajo bolečine  križu, prstih ali enostavno manj moči v rokah oz. si želijo postiljati rjuhe za BoxSpring postelje enostavneje kot kdaj koli. Slovenske BoxSpring postelje so vam tako na voljo tudi z Exclusive Top toperjem – tu se nahaja vrhnji sloj izbrane visoke vzmetnice, med tem ko sta preostali dve tretjini vzmetnice oblazinjeni in všiti v BoxSpring posteljni okvir.

V njihovem BoxSpringu se nahajajo trajnostne rešitve

V podjetju Maremico se zavedajo kako pomembno je razmišljati trajnostno. To se vidi pri njihovih izdelkih. Njihove BoxSpring postelje so namreč sestavljene iz več delov, ki jih lahko čez leta menjate z novimi. Obnovite torej. Kot avtomobil.

Primer: Če se je boste naveličali barve oblazinjenja, vam njihovi mojstri pretapicirajo vzglavje ali celotno posteljno ogrodje. Če je prevleka vaše vzmetnice dotrajana ali ima madeže, ki vas motijo, vam lahko zamenjajo zgolj prevleko. Možna pa je tudi menjava dotrajane vzmetnice. To pomeni, da bo lahko vaš BoxSpring z vami dlje kot si lahko predstavljate.

Strokovno svetovanje, brezplačna dostava in montaža

Ekipa Maremico poskrbi od A do Ž. Od strokovnega svetovanja na Šlandrovi 4 v ljubljanskih Črnučah, do zadnjega koraka, to sta brezplačni dostava in montaža.

Zaupajo jim številni Slovenci

Slovenci za svojo moderno spalnico radi izberemo BoxSpring posteljo. Tako pravi direktor podjetja, Emil Marinšek. To je opaziti tudi med znanimi Slovenci: Bine Volčič, kuharski mojster, Mojca Mavec, novinarka in tv voditeljica, slovenski biatlonec Jakov Fak, zmagovalka kuharske oddaje Master Chef Sara Rutar in drugi.

© 22. 07. 2024 17:58 - 24ur.org